15 de març - 13:45 h
Gaudeix de la dansa en família amb els espectacles familiars de Dansa Metropolitana
Apropar la dansa a tota la ciutadania i a tots els públics és un dels objectius de Dansa Metropolitana. Els més petits i petites de casa també poden gaudir de la dansa amb els deu espectacles familiars que poden descobrir enguany a les diferents ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona.
La primera setmana, el Teatre Principal de Terrassa ha acollit Plàncton, un espectacle de la coreògrafa Anna Rubirola juntament amb la companyia Col·lectiu Big Bouncers, i l’Auditori de Sant Ildefons a Cornellà, la proposta de la coreògrafa i titellaire Antonella D’Ascenzi, Filar.
Diumenge 19 està farcit d’espectacles amb propostes tan diverses com la dansa urbana i les arts visuals dels Brodas Bros i Desilence amb Doji al Teatre-Auditori de Sant Cugat, així com la dansa, titelles i visuals de La gata que volia canviar la història de la companyia Thomas Noone Dance al Teatre Margarida Xirgu de Badalona.
Els infants que encara no han tingut un primer contacte amb la dansa també podran gaudir d’espectacles com Paisatges. Estudi #1 de CreaMoviment, una experiència artística inspirada en l’obra de Pablo Palazuelo al Centre Cívic Jardins de la Pau al Prat, o Natanam de DA.TE Danza, on la dansa contemporània, el teatre i els dibuixos amb sal originals del sud de l’Índia es fusionen a l’Atrium Viladecans. El Teatre Auditori de Granollers també ens apropa una proposta de la Cia. Roberto G. Alonso, Marúnica, per endinsar-nos en el món de la fascinant pintora de la Generació del 27 Maruja Mallo.
El darrer cap de setmana de Dansa Metropolitana ens endinsarem en tres espectacles que ben segur faran gaudir els més petits i petites però també els seus acompanyants. Al Mercat de les Flors de Barcelona viurem un viatge fascinant amb Cometa de Roser López Espinosa, al Teatre La Faràndula de Sabadell descobrirem LOOP d’Aracaladanza, el millor espectacle de dansa FETEN 2022, i a l’Atrium de Viladecans, l’estrena del nou espectacle de la coreògrafa Sol Picó, que reflexiona sobre la immigració vista amb els ulls d’un nen, Macarron Power.